Tettes MC körskola 

Vi är MC körskolan i Skåne för dig

Vi på Tettes MC-skola är en körskola i Skåne för dig som vill ta MC körkort och vi har som ambition att göra dig till den bästa MC föraren. Vi på MC-körskolan skräddarsyr en plan som är anpassad till dig och din vardag, för att du ska ta ditt MC körkort på ett snabbt och smidigt sätt, utan krångel.

MC körskola i skåne för säker körning

Vi är en MC körskola i Skåne för dig som vill köra säkert i trafiken och ha maximal kännedom på alla delar och krafter som påverkar din motorcykel. Utrustning när du kör är viktigt för att du inte ska skada dig – hjälm, kläder av kraftigare skinn, skyddsglasögon, handskar och kängor. För att skyddsutrustningen ska vara godkänd ska hjälm och utrustning vara fri ifrån skador.

MC körskola i Skåne som bryr
sig om dig

Vi hjälper dig med MC utbildningen hela vägen till ditt nya MC körkort. Från första lektion till din uppkörning och slutprov. Tettes MC-skola är en körskola i Skåne som bryr sig om dig! Vi vill att du ska vara säker i trafiken, både i ditt körsätt och i din utrustning. För att boka lektion eller för att få mer information om våra kurser och skräddarsydda upplägg, hör av dig till oss via mail eller telefon så berättar vi mer.

våra medarbetare

Jörgen 070 577 44 12

CATTIS

Hugo

Tette

Vill du jobba hos oss?

Aktuella tjänster

Utbildningar

Läs mer om våra utbildningar och vad du kan lära dig hos oss på Tettes MC-skola i Ystad.

Facebook

Följ oss på Facebook, vi uppdaterar sidan regelbundet

Tetterundan

Tetterundan är ett återkommande årligt event som sker med Tettes MC-skola