Skräddarsytt MC körkort

i skåne

Skaffa MC körkort tillsammans med oss i skåne

Vi på Tettes MC-skola hjälper dig att ta ditt MC körkort i Skåne. Vi skräddarsyr en plan till dig efter hur du vill lägga upp ditt lärande. Det är upp till dig om du vill ta körkortet snabbt och intensivt eller om du vill ha längre tid på dig. Det är väldigt individuellt hur många körlektioner du som person behöver innan uppkörning, då det beror på hur snabbt du lär dig. Du kan välja om du endast kör på körskolan eller om du vill köra privat tillsammans med någon du känner, som har MC körkort.

MC körkort – Vi hjälper dig att bli en trygg förare i skåne

Vi hjälper dig att ta ditt MC körkort efter dina behov och förutsättningar, för att du ska bli en så trygg och bra förare som möjligt. Det är anledningen till att vi inte kan ge dig en färdig plan att utgå ifrån, utan vi skräddarsyr programmet utefter din förmåga beroende på hur mycket övning just du behöver.

 

MC körkort för maximal körglädje
i skåne

Vi på Tettes MC-skola hjälper dig att ta ditt MC körkort i Skåne. Det är en obeskrivlig känsla av frihet att köra motorcykel! Om du vill ha mer information eller hjälp att lägga upp en plan för ditt MC körkort, tveka inte att höra av dig till oss på mail eller telefon.

 

Utbildningar

Läs mer om våra utbildningar och vad du kan lära dig hos oss på Tettes MC-skola i Ystad.

Facebook

Följ oss på Facebook, vi uppdaterar sidan regelbundet

Tetterundan

Tetterundan är ett återkommande årligt event som sker med Tettes MC-skola