MC intensivkurs för dig som vill ta MC körkort snabbt och smidigt i skåne

Praktiskt och teoretisk MC intensivkurs i skåne

Väljer du att ta en MC intensivkurs kommer det att kräva precis lika mycket studier som vilken MC körutbildning som helst. Intensivkursen innehåller samma moment, både teoretiskt och praktiskt – enda skillnaden är att kursen är mer intensiv och du ska lära dig allt detta under en kort och snabb period för att ta ditt MC körkort i Skåne. Det är väsentligt att tänka på om du har tid för en intensivkurs, det är hektiskt och krävs mycket arbete under just den perioden. Vi på Tettes MC-skola rekommenderar inte intensivkurs till dig som aldrig kört motorcykel tidigare.

Vi har MC intensivkursen för dig
i skåne
Vill du ta ditt MC körkort snabbt och enkelt? Vi hjälper dig med att lägga ihop en MC intensivkurs i Skåne. Alla moment som finns i vår utbildningsplan ska vara avprickade när du kör upp, vilket betyder att du har samma förutsättningar som under en så kallad ”vanlig” utbildning. Allt går mycket snabbare med en MC intensivkurs och vi skräddarsyr en plan tillsammans med dig på körskolan.

 

Boka din MC intensivkurs i Skåne redan idag

Vill du gå en MC intensivkurs i Skåne redan nu? Tveka inte att höra av dig till oss för att boka in dig till vår nästa MC intensivkurs. Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på mail eller telefon. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen till ditt MC körkort.

 

Utbildningar

Läs mer om våra utbildningar och vad du kan lära dig hos oss på Tettes MC-skola i Ystad.

Facebook

Följ oss på Facebook, vi uppdaterar sidan regelbundet

Tetterundan

Tetterundan är ett återkommande årligt event som sker med Tettes MC-skola